twilightspirits
twilightspirits
Cullen-ház (a fő menüpontok)
 
Volturi játék
 
Csatlakozás a klánunkhoz és falkánkhoz (Bejelentkezés)
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Felhívás

Ha szeretnéd, hogy a Twilight ficed vagy a saját történeted megjelenjen az oldalon, akkor a következőket kell tenned:

1. Elküldöd a történeted 1. fejezetét e-mailben a spiritbliss24@gmail.com címre. A levél tárgyához írd oda, hogy: Twilight Spirits történetírás.

2. Mielőtt az 1. pontot megtennéd, olvasd el, hogy minek kell megfelelnie a történetednek, hogy felkerülhessen az oldalra: 

  • Legyen Twilight fic vagy teljesen saját történet (más fandom ficeit nem tesszük fel az oldalra),
  • A Twilight Spiritsen kívül csak egy másik honlapon lehet fent maximum az írásod.
  • A Merengőre feltöltött írásokat nem engedünk az oldalra, kivéve, ha félbehagyod ott a történetet, és a folytatás már csak nálunk jelenik meg.
  • A történeted feleljen meg az általános követelményeknek, vagyis legyen kerek, egész történet, és a magyar nyelvhelyességre és helyesírásra figyelj oda (vannak saját bétáink, akik ebben segítenek, de azért igyekezz helyesen írni).

Ha szeretnéd, hogy a rajzod, háttérképed, fejléced, vagy bármilyen más alkotásod felkerüljön az oldalra, akkor szintén küldd el a fenti e-mail címre, és a levél tárgyához írd oda, hogy: Twilight Spirits egyéb alkotások. Csak olyan alkotásokat teszünk fel a honlapra, amik maxiumum egy másik honlapon találhatóak még meg.

 
Team Nate

Team Nate

Név: Jonathan (Nate) Uley

Kor: 24 év

Lakhely: La Push

Hajszín: fekete

Szemszín: sötétbarna

Státusz: a la push-i falka Alfája

Leszármazás: Levi Uley leszármazottja

Hol olvashattok róla: A múlt árnyaiban és A jövő reménységében ( http://twilightfic.blogspot.com )

 

 

A Team Nate tagjai:

Zafír

Fummie

Juca

Vicky

Csilla

Deszy

ViviBella

Catus

Freeb

Kanga27

Bbabri

Noncsy17

Mona

Bine

Doryka

Bimbicsi

Purplemoon

Fable

Fanka

 

Aki még jelentkezni szeretne a Team Nate-hez, az szóljon nekem. :)

 

 
Team Joshua

 

Név: Joshua Call
Kor: 22 év
Lakhely: La Push
Hajszín: fekete
Szemszín: fekete
Státusz: a la push-i falka Bétája
Leszármazás: Embry Call leszármazottja, aki Billy Black fia, vagyis Black leszármazott
Hol olvashattok róla: A múlt árnyaiban és A jövő reménységében
 
 
 
A Team Joshua tagjai:
 
Mismouth
Doryka
Bimbicsi
Ancsy
Zsizsi
 
 
 
Aki még jelentkezni szeretne a Team Joshuához, az szóljon nekem. :)
 
Cullenék ebédlőasztala körül (avagy a szavazás helyszíne)
Ki a kedvenc farkasod A múlt árnyaiban vagy A jövő reménységében?

Jonathan (Nate)
Joshua (Josh)
Aidan
Daniel (Dan)
Benjamin (Benji)
Isabella
Jade
Ouray
Egyik farkast sem szeretem.
Nem olvasom a ficedet, így nem tudom, kik ők.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Frissítések

A Twilightról - mélyebben...

2009.09.15. 14:55, Angeldia

A Twilightról mélyebben…

 

Mint derült égből a villámcsapás. Valahogy így keveredett a Twilight az életembe. Egy ártalmatlannak tűnő DVD-zésnek indult, és egy életre szóló élmény lett belőle. Az embereknek sokat jelentenek a fontos események: születésnapok, esküvők… nekem az Alkonyat megnézése is rákerült erre a listára. Egyszeriben a Twilighttal ébredtem fel reggelente és aludtam el esténként. Hirtelen változott meg minden. Azóta persze próbálok normális viselkedést produkálni, de valljuk be, nem mindig sikerül.

Beszélgettem hozzám hasonlókkal, próbáltam olyan emberekre találni, akik megértik, hogy miért is gubózok be folyamatosan. Mert az Alkonyat nem csak egy film, egy könyv, hanem egy életforma. Egy gondolkodásmód. Másként látni a világot, mint a többiek. Meglátni valakiben a jót, vagyis Bellaként érezni. Rátalálni a szerelemre. Elveszteni azt. Küzdeni érte.

Felfedezni az élet értelmét… egy elhivatottságban, egy új családban, vagy egy másik emberben. Megérteti veled azt, hogy hiába vagy halhatatlan, nem ér semmit, hacsak nincs kivel megosztanod az időd.

De legfőképpen belecsöppensz egy különleges világba, ahol vámpírok és vérfarkasok szaladgálnak. Talán akaratlanul, talán szándékosan. Egy világba, amely közel áll a szívedhez, mégsem lehetsz teljes tőle, mert akárhogy szeretnéd, nem igazi.

És aztán felébredsz, mintha egy álom lenne az egész, körülnézel, és vissza akarsz menni. Vissza akarod kapni a Holdat, a Napot, mindazt, ami éltet téged. Újra nevetni Emmett viccein, a jövőbe látni Alice-szel, végigszáguldani azzal a bizonyos ezüst Volvóval Forks városán vagy csak belenézni azokba a nyugodt, aranyszínű szemekbe, melyeknek gazdája túl jó ahhoz, hogy igaz legyen… De legalább is elolvasni még egyszer a könyvet, vagy még százszor, még álmodozni egy picit, csak egy kicsit! Amíg valaki vissza nem lök a való világba. És ezek után egy hatalmas lyuk tátong a mellkasodban egészen addig, amíg újra bele nem csöppensz a könyv alkotta álomvilágba, és az űrt ki nem tölti Esme szeretete, Jacob jókedve és Bella jósága… Minden egyes szó, betű a könyvben egy különleges szerelem darabkája, aminek egy picit mindenki szeretne a részese lenni.

Hisz, gondoljunk bele: milyen gyakran fordul elő, hogy egy oroszlán  és egy bárány egymásba szeretnek?

Megnyitottunk!

2009.09.15. 14:53, Spirit-Bliss

Nos, megnyitottunk hivatalosan is. :) A mai nap során felteszek pár érdekes cikket, interjút, képet és egyéb dolgokat, és mostantól minden nap frissítjük az oldalt, szóval, érdemes vissza-visszanézni azoknak, akik kíváncsiak.

A ficekhez tudtok majd minden fejezetnél hozzászólást írni, és itt a főoldalon az interjúkhoz és cikkekhez is. A Forksi hírmondót archívumként használjuk majd, ott csak a régi cikkeket, interjúkat, híreket olvashatjátok majd, míg a frissek ide kerülnek, és ezeknél is kifejthetitek a véleményeteket. Előre is köszönöm a magam és munkatársaim nevében, ha a hozzászólásaitokkal megtiszteltek minket. :)

Jó nézelődést és olvasást mindenkinek! 

Spirit Bliss, Szandi és az oldal többi munkatársa

Üdv

2009.09.14. 12:27, Spirit-Bliss

Üdv kedves látogató a Twilight Lelkek birodalmában!

 

Ez az oldal a Spirit Bliss Twilight fanfiction ( http://twilightfic.blogspot.com ) aloldala. Én Spirit Bliss vagyok, a fent említett oldal és az aloldal tulajdonosa és ötletgazdája. Szandival, aki ennek az alhonlapnak a másik irányítója összegyűjtöttünk egy lelkes csapatot, hogy létrehozhassunk egy olyan honlapot, ahol folyamatosan, nap mint nap, friss és új érdekességeket találhat minden érdeklődő.

Örülünk, hogy erre tévedtél, és mivel azt szereténk, ha visszatérő Lélek lennél, itt olvashatsz egy kis tájékoztatást arról, hogy mit is adhat számodra ez az oldal.

Először is szólnék pár szót az oldalunk nevéről. Mint azt biztosan mindenki kitalálta már Twilight rajongók vagyunk, ezért az oldalon nagyrészt a Twilight sagával kapcsolatos érdekességeket találsz majd. A Twilighton belül a saját fanfiction-trilógiámmal (A múlt árnyai, A jövő reménysége, A jelen boldogsága) kapcsolatos dolgokat is fellelhetsz (magát a ficet a főoldalon olvashatod, aminek feljebb megtalálod a linkjét) majd. De mit is jelent az oldal nevében a Spirits (magyar jelentése: Lelkek) szó... A neten egy csomó olyan oldal létezik már, ahol a Twilighttal és a filmben játszó színészekkel kapcsolatos mindennapi híreket elolvashatod. Nos itt nem fogunk ismételni századszorra is. Mi megpróbáljuk kiemelni azt a lelki kötődést, azokat az érzéseket, amiket a Twilight kivált belőlünk és minden más rajongóból is. Az oldalon a személyes érzések, az egyediség és az érdekességek lesznek a középpontban.

Miket is találhatsz majd meg nálunk:

1. Cikkek és interjúk: olyan cikkeket és interjúkat olvashatsz majd itt, amiket más oldalakon nem találhatsz meg, csak és kizárólag itt! Ezeket mi írtuk, a mi meglátásaink és gondolataink tükrében szólnak aTwilightról, és olyan lelkes rajongóknak szólnak majd, amilyenek mind vagyunk.

2. Fordítások: egyelőre német, angol és olasz fordítások lesznek megtalálhatóak az oldalon. Fordítunk majd magyarul még eddig nem olvasható Twilight fanfictionöket, cikkeket és interjúkat.

3. Fanfictionök: mivel szeretném minden erőmmel támogatni azokat a kezdő és már haladó írókat, akik a művészetnek szentelik az idejüket, ezért lesz egy fanfiction részleg is. Hogy mindenki megtalálja a fogára való történetet, ezért két csoportba osztjuk majd a Twilight ficeket. Az egyikben lesznek a kezdő írók szárnypróbálgatásai, a másikban pedig a már tapasztalt rókáké. Mindkét csoporthoz hagyhattok kulturált, építő, negatív vagy pozitív kritikákat, hogy segítsétek az írók fejlődését. Az oldalra csak olyan ficek kerülhetnek fel, amik vagy sehol máshol nincsenek fent, vagy csak egyetlen másik oldalra töltötte még fel az író őket. (A Merengőn fent lévő írásokat nem áll módunkban elvi okokból publikálni, hacsak az írója nem hagyja félbe a történetét ott, és a folytatást csak nálunk jeleníti már meg!)

4. Videók: olyan Twilighttal kapcsolatos videókat is találhattok majd az oldalon, amiket a saját számítástechnikai részlegünk készített, vagyis csak nálunk láthatjátok majd őket.

5. Képek, rajzok, érdekességek: lesznek még csak nálunk megtalálható háttérképek, fejlécek, rajzok, órarendek, könyvjelzők és egyéb érdekességek. Ezek közül lesz olyan, amit letölthettek majd tőlünk saját használatra.

Biztos vagyok benne, hogy idővel még bővülni fog az oldalunk egyéb izgalmas dolgokkal is. :) Van már pár tervünk, amiket igyekszünk megvalósítani, és amihez hasonlóval biztos vagyok benne, hogy magyar Twilight honlapon még nem találkozhattatok. :)

Jó szórakozást minden egyes Twilight Léleknek! 

 

Spirit Bliss és Szandi

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Vén farkasok művei (haladó írók ficei)
 
Újszülött vámpírok szárnypróbálgatásai (kezdő írók ficei)
 
Alice látomásai (háttérképek, fejlécek, rajzok)
 
Morgások és vonyítások (avagy a társalgó)
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Régi idők mozija (videók)
 
Forksi hírmondó (cikkek, hírek, interjúk - archívum)
 
Nomádok útvonalai (linkek más Twilightos oldalakra)
 
Testvérklánok (linkcserés honlapok)
 
Időmérő halandóknak
 

Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!    *****    JROCK FANFICTION FANSITE ~ Yaoi, shounen-ai történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, regisztrálj és olvass nálunk! ;)    *****    Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    Ha még nem tetted túl magad a Twilight iránti rajongásodon és írni is szeretsz, gyere! MO egyetlen Twilight FRPG-je!    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    JÁTÉK A 150000 Ft értékû laptopért!    *****    Újra nyitva a Fitspiration, a Gportal multitémájú blogja. Kattintsatok az új tartalmakért, cikkekért. FITSPIRATION    *****    Autóbontó Blog    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Internetes otthoni munkák!!    *****    antropomorf állatok | internetes szubkultúra | képzeletbeli világ | toleráns emberek    *****    ÚJ!!! Kérdõasztrológia oktatás DÍJMENTESEN, tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon!    *****    Blogger Közösség Facebookon a szerkesztõknek (ismerkedés, vélemények, tanácsok) - Csatlakozz :)    *****    Szeretnék titeket egy játékra hívni,semmi mást nem kell tenned,csak ez a weboldalon jellentkezni: jegvirag.gportal.hu    *****    Keress pénzt ingyen! Napi 2-4 dollár!    *****    Bidista.com    *****    Leighton Meester - Infók és érdekességek Leighton új sorozatáról - Gossip Girl - Leighton Meester - Cikkek, érdekességek    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    A nemrég nyílt új oldalon még egyelõre nincsen sok dolog, de azért már találsz pár olvasnivalót! Gyere nézz be hozzánk!!